Antalya haber... Türkiye'nin en büyük sanayi sitelerinden Akdeniz Sanayi Sitesi, 2 bin 500 civarında işyeri ve binlerce çalışanı ile Antalya için önemli bir değer. Sanayi sitesinde başlangıçta ana iş kolları olarak; motor işleri, maden işleri, ahşap işleri ve çeşitli işler olmak üzere 4 ana çalışma sektörü var iken kentin hızlı gelişimiyle birlikte iş kolları da çeşitlenerek, gelişti. Akdeniz Sanayi Sitesi'nin 42 yıllık imar ve mülkiyet problemlerinin çözüme kavuşmasıyla artık esnafın da yüzü gülüyor.

RUHSATLI VE İSKANLI YAPILAŞMA

Tapuların alınması ile birlikte, ruhsatlı ve iskanlı yapılaşma sağlanabilecek. Böylelikle esnaf ve işyeri sahipleri işini, aşını büyütecek. İlerleyen günlerde kapasite ve ölçeği itibariyle gelişen, büyüyen iş yerleri daha çok istihdam sağlayacak. İlçe ve kent ekonomisine de olumlu katkı sağlanmış olacak.

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YE TEŞEKKÜR

Başkan Tütüncü'nün, esnaf dostu belediyecilik yaklaşımlarıyla esnafın yüzünü güldürdüğü Akdeniz Sanayi Sitesi'nde geçtiğimiz günlerde bir kez daha tapu sevinci yaşandı. Akdeniz Sanayi Sitesi esnafı, tapularını Kepez Belediyesi Başkan Vekili Serhat Demir ve Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Öztürk'ün elinden aldı. Kepez Belediye Başkan Vekili Serhat Demir, tapularını teslim ettiği esnafa 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Mehmet Öztürk de “Sanayi esnafının sorunlarını yıllardır yılmadan, gece gündüz demeden çözmek için mücadele eden Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü'ye teşekkür ederiz" dedi. Akdeniz Sanayi Sitesi esnaf ve dükkan sahiplerinin tek başına inşaat yapabilmesinin önünü açan müstakil tapuların dağıtımına önümüzdeki günlerde de devam edilecek. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.